KK sistem za transport elementov

• Hitro zapenjanje in odpenjanje

• Zapnjanje možno z vseh smeri

• Na voljo v izvedbah od 1.3 do 32 ton

• Enostavna montaža v predfabricirane elemente

KK-Peikko-2KK Long Inserts se uporabljajo v stebrih, stenah in nosilcih, kjer je na voljo dovolj sidranja. KK Long Inserts so označeni s CE oznako v skladu z Direktivo o strojih 2006/42 / ES. Najmanjša tlačna trdnost betona ob uporabi obremenitve je 15 MPa. Standardno na voljo v črni barvi, na zahtevo pa so na voljo tudi v pocinkani, vroče cinkani in nerjaveči izvedbi. Določene dolžine za posebne namene so na voljo na zahtevo.

KK-Peikko-3Dvižne zanke KKL se uporabljajo za pritrditev betonskega elementa, opremljenega s sidri KK Long inserts na žerjav, ali dvigalo.  Zanke za dvigovanje KK so zasnovane za  obremenitve v vseh smereh.

KKL zanke za dviganje se lahko uporabljajo brez omejitev pri vseh vrstah vložkov KK lifting sistema. KK lifting sistem ima barvno kodo na oznakah KRC in oznako razreda tovora na sidrni glavi, ki določa, katera KKL dvižna zanka ustreza za vstavitev.  Standardne dvižne zanke so galvanizirane. Za varno uporabo KK-sistema za dvigovanje je potrebena KKL Dvižna zanka in vložek, ki se pravilno prilegata.

¸Peikko-KK-4