Sidrne plošče WELDA

PEIKKO-WELDA-strongSidrne plošče WELDA® in WELDAStrong® z oznako CE so zasnovane za prenos težkih obremenitev v nosilnih konstrukcijah betonskega okvirja. Armaturna sidra WELDA® Strong Anchor Plates so optimizirana za enostavno namestitev tudi v gosto ojačitev.

Sidrne plošče WELDA Strong® so še posebej primerne za težke industrijske konstrukcije. Armaturna sidra s čepnimi glavami omogočajo konstrukcijske povezave tudi na tanjše betonske konstrukcije. WELDA Strong®  je na voljo tudi z zelo dolgimi sidri, da se izognete potrebi po dodatni ojačtvi.

Standardne močne sidrne plošče WELDA Strong® so na voljo v različnih velikostih, od 150 mm x 150 mm do 600 mm x 600 mm, ki pokrivajo vse standardne potrebe po pritrditvi. Debelina plošče se giblje od 25 mm do 30 mm, zaradi česar je učinkovit razpon globine izdelka od 220 mm do 435 mm. Plošče in čepi so na voljo v različnih kombinacijah materialov.

Za izpolnitev specifičnih potreb kupcev je mogoče spremeniti dimenzije in oblike močnih sidrnih plošč WELDA®. Na zahtevo lahko ploščo tudi strojno obdelamo, npr. vrtanje lukenj za žeblje in druge komponente, npr. strižni mozniki, se lahko privari na ploščo. Pišite nam za ponudbo za modificirane sidrne plošče WELDA® Strong.

Vse sidrne plošče WELDA® imajo oznako CE na podlagi ETA-16/0430 in izpolnjujejo vse bistvene zahteve za sidrne plošče. ETA je edini način za določitev učinkovitosti izdelka in pravilnega obnašanja pri gradnji skozi celoten življenjski cikel izdelka. Peikko je edino podjetje v industriji, ki lahko dostavi sidrne plošče z oznako CE na podlagi ETA.