Standardne spojke – A12

LENTON®  Standardne Spojke

LENTON┬« ┬áStandardne Spojke – spojke so namenjene za spoj dveh armaturnih palic istega diametra, kjer se priklju─Źena palica lahko prosto vrti (ni zakrivljena)

Zna─Źilnosti

  • Edinstven ÔÇ×samoprilegajo─ŹÔÇť se koni─Źni navoj zagotavlja kontinuiranost palice ter strukturalno neprekinjenost
  • Spojene palice se obna┼íajo kot neprekinjena armaturna palica, ki 100% prena┼ía nateg in tlak
  • Spoj je odporen na potres ali druge dinami─Źne obremenitve
  • Enostavna in zelo hitra instalacija
  • Zagotovljena je bistveno ve─Źja natezna trdnost, kot pri klasi─Źnem preklopu
  • Zagotavlja 100% prenos napetosti z najtanj┼ío ter najkraj┼ío mo┼żno spojko

Ve─Ź informacij

LENTON┬« ┬áStandardne Spojke – A12

Opozorilo, jamstvo in omejena odgovornost

OPOZORILO
Produkti podjetja ERICO morajo biti uporabljeni in instalirani strogo upo┼ítevajo─Ź navodila, ki jih je izdalo podjetje ERICO. Navodila so na voljo na strani www.erico.com ali pri predstavniku podjetja ERICO. Neprimerna ali napa─Źna uporaba, neupo┼ítevanje navodil in opozoril, lahko vodi do napa─Źnega delovanja, po┼íkodbe imovine in/ali resnih telesnih po┼íkodb in tveganje smrtne nevarnosti!
JAMSTVO
ERICO jam─Źi, da so produkti brez defektov v materialu in izdelavi v ─Źasu po┼íiljke. V POVEZAVI Z VSEMI PRODUKTI ERICO, NE OBSTAJA NOBENO DRUGO JAMSTVO,┬á KOT JE NA┼áTETO TU, ALI JAMSTVO ZA POSEBNE PRIMERE IN NAMENE! Zahteve za napake, manjko blaga, defektnost blaga ali nesoglasja s preverljivostjo blaga morajo biti podane pisno v roku 5 dni od prjema blaga pri kupcu. Vse druge zahteve morajo biti vlo┼żene pisno najkasneje 6 mesecev od datuma po┼íiljke blaga iz podjetja ERICO. Produkte, za katere se zahteva, da so neustrezni ali defektni, morajo biti vrnjeni po poprej┼ínjem pisnem privoljenju dru┼żbe ERICO in sicer v skladu z standardnimi pogoji, na pregled v dru┼żbo ERICO. Kakr┼ínekoli druge zahteve, ki niso v skladu z na┼ítetim zgoraj, bodo zavrnjene. ERICO v nobenem primeru ne prevzema odgovornosti za nepravilno shranjeno blago, ali za nepravilno uporabo blaga, ki mora biti skladno z prporo─Źili proizvajalca. ERICO bo na po lastnem izboru ali zamenjal defektno blago, ali vrnil kupnino za blago kupcu.┬á OMEJENA ODGOVORNOST ERICO izkju─Źuje in zavra─Źa vso odgovornost, razen odgovornost, direktno povezano z namerno ali o─Źitno malomarnostjo osebja podjetja ERICO. ERICO v nobenem primeru ne nosi odgovornosti, ki presega vrednost kupljenega blaga. Prav tako ERICO ne jam─Źi in ne nosi odgovornosti za eventuelno izgubo posla ali zaslu┼żka, za zamudo pri dobavi, eventuelnih stro┼íkov popravila ali materiala in podobnega, in/ali izgube ali stro┼íke, ki jih povzro─Źi kupec.┬á CADDY, CADWELD, CRITEC, ERICO, ERIFLEX, ERITECH, in LENTON so registrirane znamke, last ERICO Inernational Corporation
Specifikacije in produkti se lahko spremenijo brez predhodne najave!