LENTON Terminator

LENTON-TerminatorLENTON┬« ┬áTerminator D14 je ve─Źji disk na koncu palice, ki deluje kot sidro v betonu. Tak pristop poenostavlja vgradnjo palic ter bistveno reducira zgo┼í─Źevanje palic v obmo─Źju sidranja. Terminator je pritrjen na palice z LENTON koni─Źnim navojem.

Zna─Źilnosti

  • Terminator eliminira sidrne kljuke in tako poenostavi vgradnjo palic

  • Minimizira se sidrna dol┼żina vgrajenih palic

  • Reducira se zgo┼í─Źevanje palic v obmo─Źju sidranja

  • Enostavna in zelo hitra instalacija

  • Ve─Źja fleksibilnost pri na─Źrtovanju (omogo─Źa vitkej┼ío strukturo)

  • Terminator je pritrjen z LENTON koni─Źnim navojem

Ve─Ź informacij

PDF1PDF200px-2PDF200px-3PDF200px-4

 

LENTON┬« ┬áTerminatorji – D14
Artikel Diameter palice(mm) Diameter 1├ś1 Diameter 2├ś2 Dol┼żina 1L1 Dol┼żina 2L2 BD Masa na enoto(kg)
EL25D14A125N 25 mm 35 mm 80 mm 125 mm 85 mm 40 mm 2,0 kg
EL28D14A130N 28 mm 40 mm 95 mm 130 mm 88 mm 42 mm 2,5 kg
EL32D14A138N 32 mm 45 mm 105 mm 138 mm 93 mm 45 mm 3,2 kg

len15Opozorilo, jamstvo in omejena odgovornost

OPOZORILO

Produkti podjetja ERICO morajo biti uporabljeni in instalirani strogo upo┼ítevajo─Ź navodila, ki jih je izdalo podjetje ERICO. Navodila so na voljo na strani www.erico.com ali pri predstavniku podjetja ERICO. Neprimerna ali napa─Źna uporaba, neupo┼ítevanje navodil in opozoril, lahko vodi do napa─Źnega delovanja, po┼íkodbe imovine in/ali resnih telesnih po┼íkodb in tveganje smrtne nevarnosti!

JAMSTVO

ERICO jam─Źi, da so produkti brez defektov v materialu in izdelavi v ─Źasu po┼íiljke. V POVEZAVI Z VSEMI PRODUKTI ERICO, NE OBSTAJA NOBENO DRUGO JAMSTVO,┬á KOT JE NA┼áTETO TU, ALI JAMSTVO ZA POSEBNE PRIMERE IN NAMENE! Zahteve za napake, manjko blaga, defektnost blaga ali nesoglasja s preverljivostjo blaga morajo biti podane pisno v roku 5 dni od prjema blaga pri kupcu. Vse druge zahteve morajo biti vlo┼żene pisno najkasneje 6 mesecev od datuma po┼íiljke blaga iz podjetja ERICO. Produkte, za katere se zahteva, da so neustrezni ali defektni, morajo biti vrnjeni po poprej┼ínjem pisnem privoljenju dru┼żbe ERICO in sicer v skladu z standardnimi pogoji, na pregled v dru┼żbo ERICO. Kakr┼ínekoli druge zahteve, ki niso v skladu z na┼ítetim zgoraj, bodo zavrnjene. ERICO v nobenem primeru ne prevzema odgovornosti za nepravilno shranjeno blago, ali za nepravilno uporabo blaga, ki mora biti skladno z prporo─Źili proizvajalca. ERICO bo na po lastnem izboru ali zamenjal defektno blago, ali vrnil kupnino za blago kupcu.┬á OMEJENA ODGOVORNOST ERICO izkju─Źuje in zavra─Źa vso odgovornost, razen odgovornost, direktno povezano z namerno ali o─Źitno malomarnostjo osebja podjetja ERICO. ERICO v nobenem primeru ne nosi odgovornosti, ki presega vrednost kupljenega blaga. Prav tako ERICO ne jam─Źi in ne nosi odgovornosti za eventuelno izgubo posla ali zaslu┼żka, za zamudo pri dobavi, eventuelnih stro┼íkov popravila ali materiala in podobnega, in/ali izgube ali stro┼íke, ki jih povzro─Źi kupec.┬á CADDY, CADWELD, CRITEC, ERICO, ERIFLEX, ERITECH, in LENTON so registrirane znamke, last ERICO Inernational Corporation

Specifikacije in produkti se lahko spremenijo brez predhodne najave!