LENTON LOCK spojke

LENTON LOCK®

LENTON® LOCK so spojke, ki se uporabljajo za spoj dveh palic. Sistem ne zahteva nobenega poprejšnjega tretmaja (navoja) na palicah, ki jih spajamo.
LENTON LOCK spojka ima patentirano tehnologijo zagozdenja palice v spojki in na ta na─Źin izbolj┼íuje mejo zdrsa, ┼íe posebej pri dinami─Źnih, cikli─Źnih obremenitvah.

Uporabljamo jih predvsem tam, kjer nismo spojev predvidevali ┼że v projektu in nastala situacija ne dovoljuje klasi─Źnih LENTON spojev s koni─Źnim navojem, kjer je treba palice prej pripraviti, oziroma vrezati navoje.
Sama instalacija spojk je preprosta, na palico, ki jo ┼żelimo podalj┼íati nataknemo spojko, vstavimo ┼íe drugo palico in privijemo ┬ávijake do poru┼íenja le-teh.

 

Ve─Ź informacij

LENTON® LOCK®

Opozorilo, jamstvo in omejena odgovornost

OPOZORILO
Produkti podjetja ERICO morajo biti uporabljeni in instalirani strogo upo┼ítevajo─Ź navodila, ki jih je izdalo podjetje ERICO. Navodila so na voljo na strani www.erico.com ali pri predstavniku podjetja ERICO. Neprimerna ali napa─Źna uporaba, neupo┼ítevanje navodil in opozoril, lahko vodi do napa─Źnega delovanja, po┼íkodbe imovine in/ali resnih telesnih po┼íkodb in tveganje smrtne nevarnosti!
JAMSTVO
ERICO jam─Źi, da so produkti brez defektov v materialu in izdelavi v ─Źasu po┼íiljke. V POVEZAVI Z VSEMI PRODUKTI ERICO, NE OBSTAJA NOBENO DRUGO JAMSTVO,┬á KOT JE NA┼áTETO TU, ALI JAMSTVO ZA POSEBNE PRIMERE IN NAMENE! Zahteve za napake, manjko blaga, defektnost blaga ali nesoglasja s preverljivostjo blaga morajo biti podane pisno v roku 5 dni od prjema blaga pri kupcu. Vse druge zahteve morajo biti vlo┼żene pisno najkasneje 6 mesecev od datuma po┼íiljke blaga iz podjetja ERICO. Produkte, za katere se zahteva, da so neustrezni ali defektni, morajo biti vrnjeni po poprej┼ínjem pisnem privoljenju dru┼żbe ERICO in sicer v skladu z standardnimi pogoji, na pregled v dru┼żbo ERICO. Kakr┼ínekoli druge zahteve, ki niso v skladu z na┼ítetim zgoraj, bodo zavrnjene. ERICO v nobenem primeru ne prevzema odgovornosti za nepravilno shranjeno blago, ali za nepravilno uporabo blaga, ki mora biti skladno z prporo─Źili proizvajalca. ERICO bo na po lastnem izboru ali zamenjal defektno blago, ali vrnil kupnino za blago kupcu.┬á OMEJENA ODGOVORNOST ERICO izkju─Źuje in zavra─Źa vso odgovornost, razen odgovornost, direktno povezano z namerno ali o─Źitno malomarnostjo osebja podjetja ERICO. ERICO v nobenem primeru ne nosi odgovornosti, ki presega vrednost kupljenega blaga. Prav tako ERICO ne jam─Źi in ne nosi odgovornosti za eventuelno izgubo posla ali zaslu┼żka, za zamudo pri dobavi, eventuelnih stro┼íkov popravila ali materiala in podobnega, in/ali izgube ali stro┼íke, ki jih povzro─Źi kupec.┬á CADDY, CADWELD, CRITEC, ERICO, ERIFLEX, ERITECH, in LENTON so registrirane znamke, last ERICO Inernational Corporation
Specifikacije in produkti se lahko spremenijo brez predhodne najave!